Već godinama unazad mi smo najbolji Sistem za Vas. SistemCD graversko-štamparski centar u svojoj delatnosti uspešno posluje od 2003. godine i zapošljava visokokvalifikovani kadar koji radi na najsavremenijim mašinama sa najsavremenijom opremom.

Dizajnersko-programerski tim analitičkim sredstvima obezbeđuje konstantano usavršavanje usluga i proizvoda, dok primenom najnovijih tehnologija stvaramo siguran prosperitet svakoj Vašoj potrebi.

Izuzetno smo ponosni na našu referentnu listu koja sadrži veliki broj privrednih subjekata i saveznih i republičkih organa kojima pružamo usluge iz svih aspekata naše ponude.

Sve Vaše dizajnersko-programerske potrebe, nadograđene vizijom i utemeljene kreativnošću i profesionalnošću našeg tima, biće pretvorene u realnost ispunjenu uspehom.
Vrhunski kvalitet, dizajn, preciznost i poštovanje dogovorenih rokova imperativ su našeg poslovanja. Vaše poslovne informacije i podaci sa nama su bezbedni.

Sistem CD poseduje najsavremenije mašine iz graverske delatnosti, što nam daje mogućnost da pretvorimo u realnost Vaše najzahtevnije vizije i ideje. Pored toga, u  našoj ponudi su i usluge digitalne štampe, čime je spektar proizvoda bitno proširen, a otvara bezbroj mogućnosti i kombinacija šireg spektra tehnika.

Iskustvo i znanje su ono što nas izdvaja i preporučuje na tržistu. Od skromnog početka, sa malom proizvodnjom i kapacitetima, stučnošču  i kvalitetom rada smo se izdvojili i prerasli u jedan uspešan  sistem, koji danas posluje na dve lokacije u Beogradu: na Bulevaru kralja Aleksandra 124 i na Ćaijama (Karaburma) Dragoslava Srejovića 32, a u planu je i dalje širenje poslovanja.

Predlažemo da pogledate naše proizvode i dosadašnji rad, ostavite komentar i Vaše mišljenje. Vašno nam je šta mislite o nama i slobodno nam dajte Vaš predlog i sugestiju kako bismo zajedno bili jos bolji!


IMATE PITANJE? KONTAKTIRAJTE NAS


PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA