Kada pomislite na bilo kakvu svečanost ili manifestaciju, sigurni smo da ih ne možete zamisliti bez dodeljivanja određenih priznanja poput diploma, zahvalnica, plaketa, pa čak i medalja i pehara ukoliko je reč o sportskim događajima ili tome sličnim dešavanjima. Ova priznanja rezervisana su samo za one koji su se pokazali i dokazali kao najbolji i zato se mi s posebnom pažnjom odnosimo prema njihovoj izradi.

Kod nas možete poručiti izradu različitih priznanja za koju god priliku da su vam potrebna, a ponudu vrhunskog kvaliteta predstavljaju proizvodi poreklom iz Nemačke i SAD. Izrada medalja, kao i izrada plaketa i pehara moguća je od različitih materijala ili njihove kombinacije, a oblikujemo ih prema vašoj ideji i želji.

Ukoliko niste sigurni kako bi određeno priznanje trebalo da izgleda, naš stručan tim pomoći će vam da odaberete adekvatno rešenje i na najbolji način obeležite bilo koji važan događaj. Onima koji dobiju priznanje, svečanost će zauvek ostati u sećanju, jer će između ostalog imati i trajnu uspomenu!

IZRADA MEDALJA

IZRADA PLAKETA

IZRADA ZAHVALNICA

IZRADA PEHARA