Specijalna dorada predstavlja početni i završni korak pri svakom ciklusu izrade štampanog materijala, a ujedno su to i ključni momenti za vizuelni doživljaj i utisak. Zato je neophodna detaljna kontrolu procesa proizvodnje od početka do kraja, jer samo tako će klijent u svojim rukama imati najkvalitetniji štamparski proizvod. Mi smo ponosni na naš tim profesionalaca koji ima višegodišnje iskustvo, te smo spremi da u svakom smislu izađemo u susret vašim idejama i zahtevima. U tom smislu, obezbedili smo vam dodatne usluge među kojima su:

  • Grafička priprema (grafički dizajn) i
  • Grafička dorada (knjigovezačka dorada).

Pod grafičkom pripremom podrazumeva se pripremanje svih vrsta štampanog materijala, priprema za lasersko i CNC graviranje, zatim dizajn vizuelnog identiteta, obrada slika tj. fotografija,… Grafički dizajneri izrađuju različite grafike digitalnog formata koje se mogu primeniti u najrazličitijim tehnikama štampanja. Kad je u pitanju dizajn, on je važan iz razloga što se njime prenosi određena informacija, ideja ili poruka tj. vrši vizuelna komunikacija, te je poželjno da dizajn bude profesionalno urađen, atraktivan i razumljiv, ali i prilagođen željenoj tehnici štampe.

Grafička dorada podrazumeva sve one radnje koje su neophodno nakon pripmreme i štampanja proizvoda odnosno uključuje sečenje, savijanje tj. bigovanje, heftanje, koričenje, plastificiranje, zlatotisak, doradu velikih formata i druge slične tehnike dorade štampanog materijala. Ova usluga je veoma važna, jer doprinosi još boljem i efektnijem vizuelnom doživljaju proizvoda (pod uslovom da je urađena kvalitetno i profesionalno). Zato se obratite stručnjacima u ovom poslu!

KORIČENJE

PLASTIFIKACIJA

ZLATOTISAK

IZRADA KUTIJA

VAKUUM PRESA

KNJIGOVEZNICE