SVETLEĆE REKLAME

Svetleće reklame se izrađuju najčešće od aluminijumskog profila sa čeličnom ili aluminijumskom podkonstrukcijom. Izvor rasvete svetleće reklame je najčešće fluo rasveta. Reklamni displej je od pleksiglasa, alubonda ili PVC materijala, sa aplikacijom po zahtevu koja može biti izvedena digitalnom štampom ili PVC kater folijom. Atraktivan izgled, kako same svetleće reklame tako i objekta, može se postići dodavanjem raznovrsnih aplikacija i nadogradnjom LED rasvete na reklamni displej. Aplikacije se mogu dobiti od laserski ili CNC mašinski obradjenih elemenata od pleksiglasa, drveta ili aluminijuma (3D slova, znakovi, logotipi i slično).

ALUBOND REKLAME I FASADE

 Reklame od alubonda predstavljaju izuzetno atraktivan vid reklamiranja i obeležavanja objekata. Karakterišu ih male debljine kućista, mogućnosti prosecanja materijala kao i dodavanja aplikacija različitog tipa. Kućište reklame je kompletno izradjeno od alubonda čiji je sastav sendvič aluminijuma i plastike, u raznim debljinama, bojama i strukturama. Alubond reklame su podjednako atraktivne i namenjene i za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Alubond reklame se mogu obogatiti 3D aplikacijama od pleksiglasa u različitim debljinama, čime dobijaju elegantan izgled, a rasveta postiže izuzetan sjaj i uočljivost željene aplikacije.

POS/POP

POP i POS oglašavanje nudi veliki broj načina za promociju različitih proizvoda i usluga. To uključuje transparente, zastave, police, stalke, tezge i slično. Ispravno odabrano POP ili POS rešenje može privući pažnju kupca i presuditi kada je u pitanju konačna odluku o kupovini.

3d SLOVA

3D reklame i 3D slova rade se po narudžbi kao samostojeća slova ili znakovi. Koriste se razni materijali za ovu svrhu: aluminijum, inox, pleksiglas i slično. Mogu imati bočni rub i biti pravilnog oblika, te različite dubije i boje. Unutar slova postavljaju se LED diode koje osvetljavaju slovo direktno na lice ili indirektno da svetli pozadina slova. 3D slova izrađujemo u različitim dimenzijama prema potrebama kupca.

POLICE

Kvalitetne (promotivne) police imaju značajan uticaj na ponašanje potrošača u trgovini i mogu povećati interesovanje/želju za kupovinom kod potencijalnog kupaca. Kao rezultat toga, sve više i više proizvođača i trgovaca usmerava svoju pažnju na reklamne police u strategiji prodaje. Naša firma je kroz svoje dugogodišnje iskustvo usavršila procese kod izrade ovih vrta polica i kada je u pitanju konstrukcija i dizajn, što garantuje optimalne efekte kod aplikacije istih. Kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ovog proizvoda.

USLUGE I PROIZVODI

PROJEKTI


POVEŽIMO SE

SistemCD redovno ostavlja objave i radove na popularnim društvenim mrežama. Ostanite u toku – povežite se sa pravim Sistemom za Vas!