AUTOMATSKI PEČATI

Automatski pečat je veoma izdržljiv i tih prilikom upotrebe, karakteriše ga jednostavna zamena jastučeta. utomatski pečat dostupan je u više dimenzija, boja i oblika. Izrada automatskih pečata vrši se od visoko kvalitetne eko gume svetski poznate kompanije Trodat. Autmatski pečat možete dobiti u najkraćem vremenskom roku. Dizajn i izgled pečata možete kreirati i sami, u tom slučaju potrebno je dostaviti vektorsku pripremu u CDR, PDF ili AI formatu ili poklonite Vaše poverenje za izradu automatskih pečata našim visokokvalifikovanim dizajnerima. Našim mašinama koje poseduju veliku preciznost možete izraditi pečate sa velikim brojem detalja. Kod nas su izrađeni mnogobrojni pečati za državne institucije, firme, preduzetničke radnje, doktore, taksiste, udruženja, veštake, prevodioce…

DŽEPNI PEČATI

Džepni pečati su mali i kompaktni, preporučujemo ih kao dopunske pečate, koji će Vam uvek biti pri ruci . Džepni pečati su atraktivnog dizajna, njihova inovativna funkcionalnost je vrlo praktična i možete ih uvek i svuda nositi sa sobom.

Džepni pečati imaju jednostavan sistem korišćenja, stabilni su, mogu se koristiti jednom rukom i najčistiji za nošenje.

Izrada džepnih pečata vrši se od visoko kvalitetne eko gume svetski poznate kompanije Trodat, moguća je izrada u najkraćem vremenskom roku.

Dizajn i izgled džepnog pečata možete kreirati i sami, u tom slučaju potrebno je dostaviti vektorsku pripremu u CDR, PDF ili AI formatu ili poklonite Vaše poverenje za izradu džepnih pečata našim visokokvalifikovanim dizajnerima.

Našim mašinama koje poseduju veliku preciznost možete izraditi pečate sa velikim brojem detalja.

Kod nas su izrađeni mnogobrojni pečati za državne institucije, firme, preduzetničke radnje, doktore, taksiste, udruženja, veštake, prevodioce…

DRVENI PEČATI

Pečat je u osnovnom značenju predmet kojim se overavaju: isprave, pisma, pošiljke, diplome i slično. Pečat je obično od drveta sa gumenim delom koji je izgraviran, može biti različitih dimenzija i oblika.

Izrada pečata vrši se u najkraćem vremenskom roku. Dizajn i izgled pečata možete kreirati i sami, u tom slučaju potrebno je dostaviti vektorsku pripremu u CDR, PDF ili AI formatu ili poklonite Vaše poverenje za izradu pečata našim visokokvalifikovanim dizajnerima.

Našim mašinama koje poseduju veliku preciznost možete izraditi pečate sa velikim brojem detalja.

Kod nas su izrađeni mnogobrojni pečati za državne institucije, firme, preduzetničke radnje, doktore, taksiste, udruženja, veštake, prevodioce…

DATUMARI/NUMERATORI

Datumari i numeratori su praktični pečati za svakodnevnu upotrebu. Karakteriše ih jednostavna zamena datuma i brojeva, kao i jastučića.

Datumari i numeratori mogu biti ručni i automatski, veličina brojeva može biti izrađena u zavisnosti od Vaših potreba.

Izrada datumara i numeratora vrši se od visoko kvalitetne eko gume svetski poznate kompanije Trodat. Izrada datumara i numeratora vrši se u najkraćem vremenskom roku.

Dizajn i izgled datumara i numeratora možete kreirati i sami, u tom slučaju potrebno je dostaviti vektorsku pripremu u CDR, PDF ili AI formatu ili poklonite Vaše poverenje za izradu datumara i numeratora našim visokokvalifikovanim dizajnerima.

Našim mašinama koje poseduju veliku preciznost možete izraditi datumare i numeratore sa velikim brojem detalja.

SUVI ŽIG

Suvi žig je ergonomski dizajniran, udoban za nošenje i držanje.

Izrada suvog žiga može biti sa i bez postolja, od visokokvalitetnih materijala koji daju trajnost otiska uz minimalan napor i mogu biti različitih dimenzija.

Suvi žig koristi se za reljefno utiskivanje u papir, kako bi ste zapečatili određeni dokument.

Suvi žig najčešće koriste advokati, notari, korporacije, vladini zvaničnici, inženjeri, javni beležnici i slično.

PEČATI ZA VOSAK

Pečati za vosak se izrađuju tako što se gravurom preko svežeg voska ostavlja otisak tako da se voskom zapečaćene pošiljke, ili zatvorena vrata ne mogu otvoriti bez narušavanja otiska.

Pečati za vosak mogu biti različitih dimanzija u zavisnosti od potrebe klijenata, ili poklonite Vaše poverenje za izradu pečata za vosak našim visokokvalifikovanim dizajnerima.

Izrada pečata za vosak može se raditi kombinacijom mesinga i drveta, mesinga i ručke ili može biti samo od mesinga. Našim mašinama koje poseduju veliku preciznost možete izraditi pečate sa velikim brojem detalja.

Pečati za vosak najviše se primenjuju u državnim organima, poreskim upravama i slično.

VETERINARSKI PEČATI

Veterinarski žig izrađen od mesinga. Izrađuje se u dva oblika:

KRUG
– dimenzija ø32 mm
– dimenzija ø50 mm


PRAVOUGAONIK
– dimenzija 65×45 mm
– dimenzija 65×65 mm

Veterinarski pečat je vrlo bitan u svojoj branši, jer je garancija određenih standarda i kvaliteta, iza kojeg stoji firma/institucija kao garant.

ČELIČNI UDARAČI

USLUGE I PROIZVODI

PROJEKTI


POVEŽIMO SE

SistemCD redovno ostavlja objave i radove na popularnim društvenim mrežama. Ostanite u toku – povežite se sa pravim Sistemom za Vas!