MEDALJE

Medalje predstavljaju nagradu i ponos za pobednike na raznim takmičenjima, kao i znak priznanja istaknutim članovima određenih organizacija i udruženja. Stoga, SistemCD prilazi izrad medalja sa naročitnom pažnjom i fokusom, sa namerom da napravi proizvod koji će trajati večno. Za medalje koje izađu iz naše radionice garantujemo vrhunski kvalitet i postojanost. Medalje izrađujemo od raličitih materijala i dimenzija – sve prema Vašim potrebama/zahtevima.

PLAKETE

Plakete su savršen oblik priznanja i zahvalnosti u poslovnom svetu. U ponudi imamo široke mogućnosti po pitanju odabira materijala i kombinacije istih za izradu plaketa. Da biste zaokružili priču i poklon plaketu učinili krajnje elegantnom, predlažemo da je uzmete u namenskom pakovanju. Za dodatne detalje i pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

ZAHVALNICE

Zahvalnice su odličan način da pokažete da cenite participaciju/učestvovanje druge strane u događaju od značaja, bilo da su u pitanju poslovne ili private prilike. Zahvalnice izrađujemo u različitim dimenzijama (najčešće A4 ili A3), a dizajn prilagođavamo Vašim potrebama, na tipu papira koji Vam najviše odgovara.

PEHARI

Pehari, kao i medalje, neizostavni su element svakog značajnog takmičenja. Ukoliko se organizator sportskog takmičenja, sigurni smo da pobednicima istog želite pokloniti pehar koji će ih kroz celi život podsećati da velike pobede koje su postigli. U ponudi imamo pehare različitih dimenzija i boja, izrađene od različitih materijala.

TRAKICE ZA MEDALJE

Detaljan opis

USLUGE I PROIZVODI

PROJEKTI


POVEŽIMO SE

SistemCD redovno ostavlja objave i radove na popularnim društvenim mrežama. Ostanite u toku – povežite se sa pravim Sistemom za Vas!