DRŽAČI PAPIRA

Kliritni stalci i držači se najčešće primenjuju za različite vrste namena u izalganju i prezentovanju proizvoda i njihovih opisa na prodajnim ili izložbenim mestima. Naročita pogodnost kod proizvoda od klirita jeste, što je ovaj materijal fleksibilan i lako prilagodljiv različitim oblicima i dimenzijama. Kod nas možete poručiti stakle i držeče od klirita prema Vašim specifikacijama i tako na najbolji način opremiti Vaš izložbeni/prodajni prostor.

GOVORNICE

Govornice od klirita su pravi proizvod za svaku ozbiljnu organizaciju, privredni subjekt, udruženje ili stranku. Govornice izrađujemo u tipskim varijantama ili po skici. Ovakve govornice možemo brendirati graviranjem ili 3 slovima – izbor je na Vama.

POLICE

Police od klirita, odnosno, pleksiglasa, su praktično rešenje za izlaganje robe u marketima, show room prostorima, sajmovima… ili za odlaganje, skladištenje dokumenata.
Upotrebom klirita, moguće je napraviti veoma interesantne i atraktivne proizvode koji privlače pražnju posetilaca i potencijalnih kupaca. Krase ih mobilnost, inovativan i univerzalan dizajn, brza izrada i praktična upotreba.

KUTIJE

Najčešća primena ovih kutija jeste kao anketne kutije ili glasačke kutije. Najčešće se koriste koriste za različite namene u reklamnoj i anketnoj primeni.
Ukoliko želite da čujete anonimno mišljenje kupca, njihove sugestije ili slično, ili želite da organiyujete nagradnu igru, kutije od klirita takođe mogu biti savršen izor za Vas. Ove kutije radimo prema specifikaciji/potrebama kupca. Javite nam se ukoliko imate bilo kakvo pitanje.

Detaljan opis

USLUGE I PROIZVODI

PROJEKTI


POVEŽIMO SE

SistemCD redovno ostavlja objave i radove na popularnim društvenim mrežama. Ostanite u toku – povežite se sa pravim Sistemom za Vas!