Pečati

Pečati predstavljaju predmete kojima se vrši overa različitih dokumenata poput svih vrsta isprava, pisama, pošiljki, diploma i slične dokumentacije. Može biti napravljen u raznim dimenzijama, oblicima i od različitih materijala, ali najčešće se susrećemo sa drvenim pečatima koji imaju gumeni izgravirani deo, mada su popularni i automatski pečati na kojima se jastuče lako može zameniti. Osim ove dve popularne vrste pečata, postoje i pecati za vosak, džepni pečati, pecat datumar i numerator, zatim suvi žig, veterinarski pečati, čelični udarači, itd.

Posedujemo mašine koje imaju veoma veliku preciznost u izradi, te smo u mogućnosti da izradimo pečate sa velikim brojem detalja. Radili smo pečate za brojne državne institucije, firme i preduzetničke radnje, taksiste, razna udruženja, prevodioce, doktore, veštake, veterinare i druge delatnosti, te naša firma ima veliko iskustvo sa ovakvom vrstom usluga. Kada je u pitanju izrada pecata, cena će zavisiti od vaših zahteva i potreba, a možete nam se obratiti za sva pitanja i dogovore.

Drveni pečati

Kao što smo već pomenuli, drveni pečati su jedni od najtraženijih vrsta pečata, a njihova izrada moguća je u najkraćem mogućem vremenskom roku. Sam izgled i dizajn pečata možete da kreirate samostalno, a nama pošaljete vektorsku pripremu u nekom od sledećih formata: CDR, PDF ili Al formatu.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, tu su naši profesionalni dizajneri da vam daju ideju i urade potrebnu pripremu.

Automatski pečati

Automatski pečati su izdržljivi i tihi tokom upotrebe, a ono što ih takođe karakteriše jeste jednostavno menjanje jastučića. Automatski pečati rade su u raznim dimenzijama, bojama i oblicima od eko gume visokog kvaliteta poznate svetske kompanije Trodat.

Automatske pečate možemo izraditi takođe u kratkom vremenskom roku, a njihov dizajn i izgled možete osmisliti samo i poslati nam pripremu u .PDF, .CDR ili Al formatu ili poverenje poklonite našim dizajnerima koji imaju veliko iskustvo kada je u pitanju izrada pecata. Cena zavisi od nekoliko faktora, pa je najbolje da nas kontaktirate za detaljnije informacije.

Džepni pečati

Džepni pečatipredstavljaju male, kompaktne pečate atraktivnog dizajna i inovativne funkcionalnosti tj. veoma su praktični, pa ih možete koristiti kao dopunske i rezervne pečate. Jednostavni su za korišćenje i najčistiji, što je veoma važno kada poželite da ih nosite sa sobom. Stabilni su i spremni da budu pri ruci, “u džepu” ili torbi u svakom momentu, pa ih možete ih nositi svuda, a takođe su praktični za upotrebu jednom rukom.

Kada je u pitanju izrada pecata, cena za džepni pečat zavisi od nekoliko faktora. Ono što je važno da znate jeste da se kod nas džepni pečati izrađuju od najkvalitetnije eko gume svetski poznate kompanije Trodat i izrađujemo ih u najkraćem roku, a njegov dizajn i izgled možete kreirati sami ili uz našu pomoć.

Pečat datumar i numerator

Pecat datumar, kao i numerator, praktičan je za svakodnevnu upotrebu, a specifično za njih je da im se lako menjaju jastučići, datumi i brojevi. Pecat datumar i numerator moguće je izraditi ručno ili automatski, a njihove dimenzije zavisiće od vaših želja.

I ove vrste pečata izrađujemo u vrlo kratkom vremenskom roku od visokokvalitetne eko gume kompanije Trodat, koja je svetski poznata, a za numerator i pecat datumar – cena se formira u zavisnosti od vaših potreba i ideja. Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom pripreme za izradu, obratite se našem stručnom timu.

Suvi žig

Suvi žig je dizajniran po ergonomskim standardima, prema tome je udoban kako za nošenje, tako i za držanje. Moguće ga je izraditi u raznim dimenzijama, sa postoljem ili bez njega, a izrađujemo ga od visokokvalitetnih i postojanih materijala koji obezbeđuju trajnost i vidljivost otiska uz minimalan napor.

Suvi žig služi za reljefno utiskivanje na papiru ili bilo kojoj vrsti dokumenta koji je potrebno zapečatiti, a obično ga koriste javni beležnici, notari, advokati, određene korporacije, državni zvaničnici, inženjeri,…

Pečati za vosak

Pecati za vosak najviše se upotrebljavaju u državnim organima, poreskim upravama i drugim sličnim ustanovama i organizacijama, a mogu biti raznih dimenzija i sa velikim brojem detalja, što zavisi od vaše potrebe i želje. Pecati za vosak izrađuju se na način da se preko svežeg voska gravurom ostavlja otisak, tako da kada se voskom zapečate pošiljke i dokumenti (zatvorena vrata) – one se ne mogu otvoriti, a da se izgled otiska ne naruši.

Pecati za vosak izrađuju se od mesinga, kombinacije drveta i mesinga ili pak mesinga i ručke, a ako vam je potrebna pomoć – obratite se našem profesionalnom timu dizajnera za ideju i pripremu pečata za vosak.

Veterinarski pečati

Veterinarski žig ili pečat izrađuje se od mesinga, a ovakva vrsta pečata važna je za veterinarsku delatnost odnosno preduzeće koje se time bavi, jer predstavlja garanciju kvaliteta i standarda određene firme.

Veterinarski pečat moguće je izraditi u dva oblika i to:

  • krug čije su dimenzije ø32 mm ili ø50 mm, i
  • pravougaonik u dimenzijama 65×45 mm ili 65×65 mm.

Pošaljite nam upit