ŠTAMPA (SVI TIPOVI)

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa podrazumeva direktnu povezanost računara u kom se obavlja digitalna priprema i štamparske mašine. Digitalna štampa visokog kvaliteta radi sa Xerox Docucolor260, koji osigurava konstantan kvalitet boja i štampe, dok širokom paletom vrste papira kvalitet Vašeg stampanog materijala biće vidno primetan. Ovakva tehnologija omogućava da Vaše ideje i želje budu odštampane brzo i kvalitetno. Digitalna štampa je namenjena klijentima kojima su potrebni mali tiraži, u kratkom vremenskom roku. Prednosti digitalne štampe: brzina izrade, povoljna cena malih tiraža, personalizacija, štampa promenljivih podataka (od ulaznica za razne manifestacije, greb-greb kupona, raznih bar kodova, tiketa za nagradne igre kao i diplome, setrifikate, zahvalnice…). Kod nas možete digitalnom štampom izraditi: Vizit karte su najbolji način da ostavite dobar prvi utisak na budućeg partnera ili klijenta. Bez obzira kojom se vrstom posla bavite, vizit karte su postale jedna od osnovnih stvari u modernom poslovanju. Kreirajte sami svoju unikatnu vizit kartu ili iskoristite rešenja naših dizajnera, koji će na upečatljiv način da prezentuju Vaš brend.


ŠTAMPA VELIKOG FORMATA

Štampa velikih formata iz rolni sa Mutoh VJ1624 na najsavremenijem fullcolor štampačem maksimalne rezolucije 1440×1440 pix. Štampa velikih formata radi se na materijalima različitih namena: PVC folije, OneWay vision, Citylight, Kanvas itd. Štampa velikih formata uključuje plotovanje, tehničke crteže, brendiranje lokala, brendiranje vozila, fotoposteri, kasiranje na penu, tapete, roll-up baneri, bilbordi, podna grafika itd.


UV ŠTAMPA

Digitalna UV štampa omogućava brzo direktno štampanje na skoro svim vrstama materijala poput plastike, drveta, stakla, keramike, tekstila, pleksiglasa, kože… Ova vrsta tehnike je ubrzala uštampavanje, jer je vreme za pripremu štampe znatno kraće u odnosu na druge tehnike. Još jedna prednost ove štampe je i to sto je moguće vršiti štampu kako na ravnim tako i na neravnim površinama. Direktna digitalna UV štampa je idealna za male i srednje tiraže, a posebno za štampu u punom koloru. Karakteriše je visoka preciznost i mogućnost štampanja serija sa različitim grafičkim rešenjima za svaku jedinicu posebno.


VIZIT KARTE/FLAJERI

Vizit karte su najbolji način da ostavite dobar prvi utisak na budućeg partnera ili klijenta. Bez obzira kojom se vrstom posla bavite, vizit karte su postale jedna od osnovnih stvari u modernom poslovanju. Kreirajte sami svoju unikatnu vizit kartu ili iskoristite rešenja naših dizajnera, koji će na upečatljiv način da prezentuju Vaš brend. Flajeri su najstariji vid reklamiranja. Za njih važi izreka – manje je više – trebaju biti jednostavni, konkretni i jasni. Koriste se za promociju različitih muzičkih manifestacija, radnji, restorana, noćnih klubova, teretana, sportskih klubova i za politički marketing.


POZIVNICE

Čestitke/pozivnice predstavljaju mali gest pažnje, koji podsećaju na lepe događaje. Čestitke mogu biti različitih motiva, najčešće su novogodišnje, rođendanske ili poslovne čestitke. Mogu biti personalizovane tako što će te sami kreirati svoju unikatnu čestitku ili iskoristiti rešenja naših dizajnera.


ROLL UP

Rollup baneri predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za unutrašnje ili spoljašnje promocije. Rolo banere čine: aluminijumska konstrukcija, štampa na baner platnu i torba za prenošenje. Ovaj baner predstavlja rekvizit koji ima široku upotrebnu vrednost i veoma je rasprostranjen u promociji i prezentaciji proizvoda, brendova i usluga. Rollup baner je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom za uvlačenje – izvlačenje štampanog ispisa. Mehanizam omogućuje njegovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta, a na izuzetno lak i brz način se izvlači reklamna poruka koja dominira u prostoru. Konstrukcija rollup banera je proizvedena od lagane aluminijske legure, montira se jednostavno i brzo. Rollup banere odlikuju sledeći elementi: veoma praktičan za korišćenje: laka montaža i demontaža rolo banera (montaža i demontaža traju manje od minuta), mogućnost lake zamene štampe (rebrendiranje rollup banera na istoj konstrukciji) više puta bez oštećenja konstrukcije, izuzetno izdržljiv i stabilan u prosotru.


ID KARTICE

ID kartice su neizostavni element modernog poslovnog okruženja. Osim što ostavlja utisak profesionalizma, zaposleni koji nose ID karticu imaju jači osećaj pripadnosti istom timu, što olakšava poslovanje i čini ga dinamičnim i efikasnijim. ID kartice iz naše radionice su vrhunskog kvaliteta i prilagođene su vizuelnom identitetu Vašeg brenda, što doprinosi jačanju istog.


BEDŽEVI

Bedževi se najčešće koriste u poslovnom svetu, ali to nije sve! Bedževi često označuju pripadnost korisnika različitim klubovima, deo su raznih manifestacija, služe kao uspomena na događaje ili kao name-tagovi.
Metalna konstrukcija garantuje dugotrajnost i postojanost bedževa, a jedan je od razloga što su naši bedževi visokog kvaliteta. Slika koja se nalazi na bedžu štampa se digitalnim color štampačem visoke rezolucije na sjajnom 135 g/m2 papiru i dodatno je zaštićena čvrstom folijom, zaslužnom za sjaj slike. Sigurnosna igla se nalazi na poleđini bedža i deo je čvrste metalne konstrukcije.


KATALOZI

Katalozi (brošure) su primenljivo marketinško sredstvo tržišne komunikacije. Oblik, sadržina i forma kataloga treba biti ubedljiva kako bi se potencijalni potrošači zainteresovali. SistemCD je proizveo veliki broj kataloga za razne namene, pri čemu je tim stekao nenadmašno iskustvo na ovom polju.


NALEPNICE/STIKERI

Nalepnice su vid oglašavanja kompanija koje svoje ponude i usluge oglašavaju na prometnim mestima i iz tog razloga spadaju u najtraženiji štampani materijal. Nalepnice najčešće koriste proizvođači hrane, pića, kozmetičkih preparata, hemije, tepih servisi, razne promocije koncerata i manifestacija itd.


SUBLIMACIJA

Sublimacija predstavlja hemijski proces gde se boja pod dejstvom toplote i pritiska prenosi na površinu za štampu. Svi materijali koji na sebi imaju sublimacijski premaz ili su napravljeni od poliestera pogodni su za ovu vrstu štampe. Sublimacija kao metoda, je veompa popularna za štampu slika i teksta na šolje za sublimaciju, majice, jastuke i slične namene.

Detaljan opis

PROJEKTI


POVEŽIMO SE

SistemCD redovno ostavlja objave i radove na popularnim društvenim mrežama. Ostanite u toku – povežite se sa pravim Sistemom za Vas!