GRAVIRANJE

Lasersko graviranje je najnovija tehnologija graviranja materijala, omogućava izradu i najzahtevnijih proizvoda. Velika preciznost omogućava obeležavanje sitnih delova, kao i tačnost izrezivanja raznih oblika.

Lasersko graviranje predstavlja proces prilikom koga dolazi do paljenja, topljenja i isparavanja materijala koji je izložen laserskom snopu. Brojne prednosti laserskog graviranja su: proces je čist, nema kontakta, suv, fleksibilan i ekonomičan. Laserske gravure su trajne, otporne na hemikalije, UV zračenja i ogrebotine.

Lasersko graviranje može se raditi na metalima i nemetalima: eloksirani aluminijum, staklo, čelik, proh

Pogledajte koje usluge izrade graviranja vam nudi Sistem cd.

ŠTAMPA

Digitalna štampa visokog kvaliteta radi sa Xerox Docucolor260, koji osigurava konstantan kvalitet boja i štampe, dok širokom paletom vrste papira kvalitet Vašeg stampanog materijala biće vidno primetan. Ovakva tehnologija omogućava da Vaše ideje i želje budu odštampane brzo i kvalitetno.

Digitalna štampa je namenjena klijentima kojima su potrebni mali tiraži, u kratkom vremenskom roku. Prednosti digitalne štampe: brzina izrade, povoljna cena malih tiraža, personalizacija, štampa promenljivih podataka (od ulaznica za razne manifestacije, greb-greb kupona, raznih bar kodova, tiketa za nagradne igre kao i diplome, setrifikate, zahvalnice…).

Iz godine u godinu uvodimo nove tehnoligije koje nam omogućavaju veću brzinu i kvalitet.

Pogledajte koje usluge izrade štampe vam nudi Sistem cd.

SPECIJALNA DORADA

Specijalna dorada je ključni momenat na početku i na kraju jednog ciklusa prilikom izrade štampanog materijala. Grafičari u našem studiju su izvrsni poznavaoci ove metarije i spremni su da svaki izazov i zahtev pretvore u malo remek delo. Detaljna kontrola i završna dorada osiguravaju da klijent dobije vrhunski proizvod.

Grafička priprema:

  • grafička priprema za sve vrste štampanog materijala
  • grafička priprema za lasersko i CNC graviranje
  • dizajn vizuelnog identiteta
  • izrada grafičke knjige standarda
  • obrada slika…

Grafička dorada:

  • sečenje
  • savijanje (bigovanje)
  • koričenje
  • plastificiranje itd…

Pogledajte koje usluge izrade specijalne dorade vam nudi Sistem cd.

REKLAME POS/POP

POS je skraćenica od engleskog naziva Point OSales display i služi da na samom prodajnom mestu skrene pažnju potencijalnih kupaca ili klijenata. I to radi vrlo uspešno.  Sigurno ste i sami puno puta bili privučeni nekim od njih.

U našoj ponudi naći ćete svetleće i alubond reklame i fasade, 3D slova, POS/POP i reklamne police, odnosno rafove, sve ovo u različitim dimenzijama i profilima.

Pogledajte koje usluge izrade svetlećih i POS/POP reklama vam nudi Sistem cd.

PEČATI

Pečat je u osnovnom značenju predmet kojim se overavaju: isprave, pisma, pošiljke, diplome i slično. Pečat je obično od drveta sa gumenim delom koji je izgraviran, može biti različitih dimenzija i oblika.

Izrada pečata vrši se u najkraćem vremenskom roku. Dizajn i izgled pečata možete kreirati i sami, u tom slučaju potrebno je dostaviti vektorsku pripremu u CDR, PDF ili AI formatu ili poklonite Vaše poverenje za izradu pečata našim visokokvalifikovanim dizajnerima.

Našim mašinama koje poseduju veliku preciznost možete izraditi pečate sa velikim brojem detalja.

Kod nas su izrađeni mnogobrojni pečati za državne institucije, firme, preduzetničke radnje, doktore, taksiste, udruženja, veštake, prevodioce…

Pogledajte koje usluge izrade pečata vam nudi Sistem cd.

MEDALJE/PLAKETE

Plakete se dodjeljuju prilikom obeležavanja jubileja kao priznanje za izuzetne zasluge ili u znak zahvalnosti. Koriste ih državne institucije, univerziteti, udruženja, sportski klubovi, komore i drugi privredni subjekti.
Izrađujemo priznanja za sve vrste manifestacija i sportskih događaja. Našu ponudu čine proizvodi vrhunskog kvaliteta poreklom iz SAD i Nemačke.

Pogledajte koje usluge izrada zahvalnica, medalja, plaketa i pehara vam nudi Sistem cd.

KLIRITNA GALANTERIJA

Klirit ili pleksiglas je akrilna, prirodno providna ploča. Može se obojiti, čime se postiže gotovo beskonačan spektar boja i nivoa svetlosne propustljivosti. Ovo je jedini plastični materijal koji ima prirodnu UV zaštitu.
Zbog svojih specifičnih karakteristika, klirit je izvrsan materijal za razne namene, kao što su izrada panela, stalaka, svetlosne instalacije, pregrade… niz je dug.

Pogledajte koje usluge izrade kliritne galanterije vam nudi Sistem cd.

IMATE PITANJE? KONTAKTIRAJTE NAS