Dom ili radni prostor su samo ofarbani zidovi bez vašeg potpisa. Krečenje i nameštaj ne mogu da nadomeste taj kvalitet kada prostoru date nešto potpuno vaše. Kako to možete da postignete? Tako što ćete mu dati nešto što će ga učiniti upečatljivim. 

Štampanje slika na platnu

Ulepšavanje prostora

Da ulepšate životni prostor ne morate da budete esteta ili dizajner. Samo treba u prostor da unesete nešto što je vama značajno ili lepo.

Stvar je u tome da u tom prostoru neće živeti dizajner ili arhitekta, nego vi. Vas može da čini srećnim slika seoskog puta ruralne Srbije ili vas može motivisati Betmen. Šta god da je slučaj, vi ste ti to koji odlučuju meru lepog u vašem prostoru. 

Za kancelarije važe malo drugačija pravila. Kada je u pitanju kancelarija, možete lako ilustrovati vaš logo u detaljan vizual, ili ga preneti na platno takav kakav jeste. Sve to omogućava izrada slika na platnu.

Canvas slike

Izrada slika na platnu je kod nas poznata i kao štampanje na platnu, a negde i kao i fotografije na platnu. Sve to zajedno nazivamo canvas slike. Prodaja slika na velikim površinama je zapravo štampanje slika na platnu.

To su samo nazivi. Ako već imate logo ili željenu sliku, možete slobodno okrenuti 011/2457-666. Nama ćete reći kakva je slika, koje su dimenzije platna, i dodatne specifikacije. Nakon toga sledi štampanje, a sliku vam dostavljamo da ukrasite vaš prostor.

Štampanje na platnu je jednostavna tehnika koja omogućava fine detalje, punu boju i laka je za izradu. I krajnje je dostupna.

Štampanje slika na platnu

Pre nego što se štampa na platno, slika mora digitalno da se obradi. Digitalna obrada zahteva fotografije ili slike visokog kvaliteta, koje se dodatno uređuju. Uređivanje je proces u kome će se odstraniti različite mrlje, nepravilnosti, i senke da bi se dobila što čistija slika.

Nakon uređivanja, slika je spremna za štampanje. Štampanje u ovom formatu omogućava pun prenos slike sa računara na platno. Slika ima pun kolorit, vide se i sitni detalji, čineći da vaš zid dostigne gotovo digitalni izgled.

Proces štampanja je kratak i mehanizovan. Uz pomoć računara i mašina, slika se efikasno prenosi na platno. Platna koja koristimo su pravljena da budu laka za održavanje, od eko materijala, kao i da traju duže. Kada je sve gotovo, vama šaljemo platno ili ga sami preuzimate nakon čega je spremno za korišćenje.

Dodatna pogodnost je da platno možete poručiti i u delovima. Takođe, možete ga poručiti i u određenim oblicima. Recimo da imate sliku koja prikazuje pun Mesec kao glavni motiv, ali da ima još zanimljivih detalja. Od jednog većeg platna možete napraviti tri platna koja potom možete zakačiti jedno do drugog za poseban vizualni efekat. Za ljubitelje umetnosti, stripa, i filma ovo je odlično da unesu malo raznovrsnosti u životni prostor.

Imati vašu omiljenu sliku ili motiv je super. Još je bolje kada znate da će da traje.

Održivost estetike

Prednost platna sa štampom nad uobičajenom slikom je održivost. Kada vam neko naslika sliku, vi morate da je uramite, da je čistite na posebne načine, i da to radite redovno. Ona od vas zahteva puno posvećenost. Platno sa štampom ne.

Kad je jednom postavite, sve što treba da radite je da je prebrišite zbog prašine. Digitalna štampa traje duže, ne haba se i ne troši kao tradicionalni materijali za slike. Minimum održavanja je potreban da slika izgleda kao da ste je juče postavili. Tako, dobijate kvalitetne slike ili fotografije na platnu koje će ukrašavati vaš dom ili radni prostor

Naručite canvas slike 

Štampanje slika na platnu je najbrži način da unapredite vaš životni prostor. Bilo da štampanje na platnu uključuje slike ili fotografije na platnu, kvalitet samog platna se neće promeniti.

Izrada slika na platnu uključuje samo da popunite formu ispod. Sve ostalo ćemo uraditi mi. Ukrasite vaš dom ili radni prostor i dajte mu lični pečat. 

CENOVNIK SLIKA NA PLATNU

VRSTACENA (din)
Slika na platnu dimenzija 30x20cm, blind ram600
Slika na platnu dimenzija 45x30cm, blind ram900
Slika na platnu dimenzija 60x40cm, blind ram1400
Slika na platnu dimenzija 75x50cm, blind ram2000
Slika na platnu dimenzija 90x60cm, blind ram2700
Slika na platnu dimenzija 100x70cm, blind ram3300
Slika na platnu iz 3 dela, dimenzija 150x85cm, blind ram6500
Slika na platnu iz 3 dela, dimenzija 180x100cm, blind ram8700
Slika na platnu iz 4 dela, dimenzija 140x90cm, blind ram6400
Slika na platnu iz 4 dela, dimenzija 170x115cm, blind ram8500
Ostale dimenzije i broj delovaNA UPIT

Pošaljite nam upit