Digitalni marketing je goruća tema, u kojoj kada se većina oproba izgubi se u brojevima, metrikama, i klikovima. Do ljudi se može doći i na jedan, stariji način.

Poslovanje na staromodni način

Internet u ovom obliku nije postojao pre 20 godina. Niste mogli da plaćate google oglase i imate profil na instagramu. Međutim, i bez toga poslovanja su ipak postojala i radila. Marketing je tu pre interneta. Uvek je postojao način da ljude upoznate sa vašim poslovanjem. Promenio se samo način.

Vizit karte i flajeri su i dalje jedan od najbržih načina da doprete do nekog. Vizit karte, kroz dizajn i boju ostavljaju snažan prvi utisak i imaju jedan cilj – da vas pozove onaj koji je primio.

Flajeri se masovno štampaju, dele se ljudima i služe da upoznate ljude sa vašom ponudom da bi vas kasnije pozvali ili posetili.

I jedan i drugi štampani materijal omogućavaju direktan kontakt sa kupcima, i dele se nedaleko od fizičke lokacije poslovanja. Uz njih dobijate mogućnost da slučajne prolaznike pretvorite u kupce.

Sve to dobija drugu dimenziju kada naučite šta vam sve omogućavaju flajeri i vizit karte.

Prednosti flajera i vizit karti

Poverenje je jedna stvar koju će korisnici uvek ceniti. Možete potrošiti milione na oglase, ali teško da možete postići uspeh ukoliko vaši korisnici nemaju poverenja u vaše poslovanje. Druga stvar koja se nikada neće promeniti je prednost dobre prezentacije.

Ljudima je ono što vide presudno. Prodaja se dešava kada uspete da ih upoznate sa ponudom i steknete njihovo poverenje.

U slučaju flajera, možete vi ili neko iz vašeg poslovanja ići i deliti ljudima flajere. Probajte da zamislite kako će se nasumični prolaznik osetiti kada mu u ruke dođe vaš flajer. Fin papir, punog kolorita, sa lepim dizajnom, slikama koje hvataju pažnju i jasnom ponudom, poziva ga priđe i upozna se sa vašim poslovanjem.

Takođe, kada u toku razgovora pomenete čime se bavite i zadobijete nečiju pažnju, zadržite je time što ćete mu u ruke predati finu vizit kartu, dizajniranu da izazove ozbiljnost i ostavi mu vaš kontakt. Okrenuće je par puta kroz prste dok ne odluči da pozove vaš broj.

Štampanje vizit karti

Malo koja investicija može da učini toliko kao izrada vizit karti. Cena flajera nije toliko visoka u poređenju sa drugim metodama. Jedino što joj parira je izrada flajera. Štampanje vizit karti se vrši na papiru, plastici ili drugim materijalima.

Može imati mat ili sjajan izgled, refljeni ili pak iskonturisan izgled. Na njoj će se nalazite vaš logo, najbitnije informacije, i drugi kontakt podaci.

Pored toga, naši dizajneri rade sve, od osmišljavanja koncepta do pripreme za štampu. Vaše je samo da odlučite šta želite da se nalazi na konačnom proizvodu.

Sledeći put kada želite da ostavite dobar utisak, samo pružite vizit kartu. Dobra vizit karta obavezuje na poziv.

Vizit karta nije izgubila niti deo svog šarma. Nije ni štampanje flajera.

Štampanje flajera

Malo šta je jednostavno kao izrada flajera. Cena ovog poduhvata je ekonomična koliko i izrada vizit karti. Beograd, ili bilo koji drugi grad gde vam je smešteno poslovanje ima jednaku potrebu za flajerima, ali samo pod uslovom da su kvalitetno i smišljeno napravljeni. 

Štampanje vizit karti ili štampanje flajera ima prost zadatak. Flajer ili vizit karta moraju da ostave utisak da kada ih neko uzme poželi da vas pozove. Zato, kvalitetni flajeri moraju da budu fino štampani, punog kolorita, sa jasnom razmerom teksta i slika. Mogu da budu dvodelni i trodelni u zavisnosti od ponude.

Kada neko sledeći put prolazi kroz grad, i uzme vaš flajer, zaokupiće ga dizajn i korisne informacije. Iako ne stigne taj dan da obiđe vaše poslovanje, informacije će mu biti dovoljne da vas pozove ili nađe na mrežama. Kvalitetni flajeri su tu da probiju led i dovedu korisnika do vas.

Tako ih makar mi radimo. Takođe, u našoj ponudi je i dizajniranje i grafička priprema flajera, po vašim željama.

Izrada flajera i izrada vizit karti

Nije važno kakvo poslovanje imate, već je važno da ga dobro predstavite.

Ispunite formu ispod, napišite nam šta radite i kakav vam reklamni materijal treba. Mi ćemo obaviti ostalo.

CENOVNIK VIZIT KARTI I FLAJERA

VRSTAKOLIČINACENA (din)
Štampa vizit karti, jednostrana100800
Štampa vizit karti, jednostrana2001300
Štampa vizit karti, jednostrana3001800
Štampa vizit karti, jednostrana5002700
Štampa vizit karti, jednostrana10004800
Štampa vizit karti, dvostrana100900
Štampa vizit karti, dvostrana2001400
Štampa vizit karti, dvostrana3001900
Štampa vizit karti, dvostrana5002800
Štampa vizit karti, dvostrana10004900
Plastifikacija vizit karti / kom (sjajna ili mat)1
Plastifikacija vizit karti / kom (sjajna ili mat), dvostrana2
Štampa flajera, A6, jednostrana100950
Štampa flajera, A6, jednostrana3002600
Štampa flajera A6, jednostrana5003700
Štampa flajera A6, dvostrana1001350
Štampa flajera A6, dvostrana3003200
Štampa flajera A6, dvostrana5005000
Ostale dimenzijeNA UPIT

Pošaljite nam upit