Marketinške metode se menjaju, ali ljudi ostaju isti. Potrebno im je da se osećaju kao da pripadaju negde, da stvore poverenje da bi mogli da sarađuju sa vašim poslovanjem. Treba im nešto opipljivo.

Psihologija korisnika

Korisnicima je glavna potreba da stvore poverenje. Čak i danas u doba digitalizacije, statički prikaz vebsajta im ne uliva ogromno poverenje. Treba im nešto stvarno i opipljivo, nešto što mogu da dodirnu ili vide kod drugog. Na ljude najviše utiče to ako mogu da dobiju nešto, nose sa sobom ili čak i koriste.

Kada im omogućite da koriste proizvode povezane sa vašim brendom, oni postaju vaši najveći promoteri. Reklamni materijal treba da im pomogne u tome.

Cilj reklamnog materijala

Reklamni materijal treba da stvori svest o vašem brendu i kada vi to aktivno ne radite. To mogu biti flajeri, vizit karte, silikonske narukvice za satove, ili silikonski privesci. Šta više, silikonski reklamni proizvodi su krajnje korisni za svrhe marketinga.

Materijali postaju još zanimljiviji kada možete da ih koristite. Kada na njih dodate i mogućnost da će pomoći da komuniciraju poruku vašeg brenda, dobijate nešto za šta korisnik može da se veže.

USB priključak mogu da koriste svakodnevno, a narukvice nose jer dobro izgleda i označava vrednosti koje delite. Privezak je zgodan da im pomogne da znaju da su im ključevi uvek pri ruci. Svaki od proizvoda pored toga što dobro izgleda ima i praktičnu primenu.

Kada je napravljen od silikona, reklamni proizvod traje i može da se koristi duže. To može i da uradi za vas ukoliko naručite svoj reklamni materijal na 011/2457-666.

Prednost silikona

Silikon je krajnje otporan materijal. Pogodan je za proizvodnju, kao i za štampanje. Lako se oblikuje, i ima dug životni vek. Standardizovan je materijal u gotovo svim sferama života od reklamnog materijala do računarskih čipova.

Silikonski reklamni materijal, bili to silikonski privesci, silikonske narukvice, ili drugi silikonski reklamni proizvodi traju duže. Za kratko vreme mogu se spremiti čitavi setovi proizvoda, koji će se kasnije grafički i dizajnerski doraditi.

Silikon je takođe moguće praviti u vidu određenih smeša. Recimo, USB priključak zahteva “tvrđi” silikon da bi uređaj mogao da radi. Rukavica mora biti elastičnija, fleksibilnija, i jača da bi mogli da je nosite svugde. Privezak mora imati pun kolorit i zadržati boju duže da se ne izgrebe u džepu.

Silikon može sve to, ali i više od toga. Štampanje na silikonu se odvija brzo i omogućava pun prenos štampe i boje na površinu. Naši dizajneri rade na pripremi, a mogu pomoći i na dizajnerskom rešenju kako biste dobili što bolju ponudu.

Ponuda reklamnog materijala

Silikonski reklamni proizvodi se pogrešno mogu povezati sa IT industrijom. Silikonski reklamni materijal može da radi bilo gde, bez obzira da li su to silikonski privesci ili silikonske narukvice za satove.

Zamislite da otvarate piceriju. Naravno, pravićete flajere, možda i sajt. Potrebno vam je nešto što će zaista ostaviti utisak. Možete da im delite USB-ove, magnete za frižider i priveske. Kada sledeći put odnesu negde USB sa vašim logom, sledeće logično pitanje je – šta je to i čije je to? Istog momenta, vi ste nekog zainteresovali za vaš brend.

Kako odlazite dalje sa poslovanjem, stvarate poruke koje vaš brend komunicira. One se mogu naći u svakodnevnom životu vaših korisnika. To može biti nešto što će prišiti na odeću, zalepiti za frižider, ili nositi oko zgloba.

Vaše je samo da osmislite kako ćete to da uradite. Naše je da vam to omogućimo.

Silikonski reklamni materijal

Gledajte da uvek uzmete one silikonske reklamne proizvode koje će vaši korisnici moći da koriste. Za to vam možemo i mi pomoći.

Samo nas upoznajte sa tim šta radite, ispunite formu ispod i javite nam se!

POSLEDNJE OBJAVE SA INSTAGRAMA