Sečenje PVC folije

Sečenje PVC folije - Kater u domenu izrada reklamnih elemenata svojom pojavom i neverovatnom preciznošću u potpunosti je promenilo način i mogućnosti za obradu PVC folije.

Sečenje PVC folije - Kater radi se automatski i započinje donošenjem ili izradom vektorskog grafičkog rešenja motiva koje treba iseći. Pre konkretnog procesa sečenja vrši se izbor folije koja se seče vodeći računa da izabrana boja odgovara boji idejnog rešenja datog u fajlu na osnovu kojeg se vrši sečenje.

PVC folije su izdržljive i čvrste, izuzetno otporne na uticaj hemijskih supstanci, grebanje, na spoljašnje uticaje (visoke ili niske temperature, vlagu) kao i na UV zračenje.

Sečenje PVC folije - Kater visoke rezolucije i preciznosti izrađujemo Summa S2 140 kater na kojem mogu biti sečene folije veličine do 1400 mm.

Vršimo doradu i finalizaciju štampanih i promotivnih materijala, izradu reklamnih panoa, cirada, back board (pop up) banera, promo pultova, grafike na staklenim površinama (prozorske grafike), nalepnica svih dimenzija, zidne i podne grafike, brendiranje izloga, brendiranje vozila itd.