Vizit karte | Izrada vizit karti

Vizit karte su najbolji način da ostavite dobar prvi utisak na budućeg partnera ili klijenta. Bez obzira kojom se vrstom posla bavite, vizit karte su postale jedna od osnovnih stvari u modernom poslovanju. Kreirajte sami svoju unikatnu vizit kartu ili iskoristite rešenja naših dizajnera, koji će na upečatljiv način da prezentuju Vaš brend.

Foto kanvas | Kreiraj svoj Foto kanvas

Foto kanvas je idealno rešenje da omiljenu fotografiju izradite na slikarskom platnu. Foto kanvas je sjajno rešenje u dekorisanju stambenih i poslovnih prostora ili kao dobar poklon za sve prilike. SistemCD Vam nudi mogućnost da sami kreirate foto kanvas po Vašoj želji ili upotrebite neke od gotovih rešenja naših dizajnera.

Najpopularnije graverske usluge:

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje je najnovija tehnologija graviranja materijala, omogućava izradu i najzahtevnijih proizvoda. Velika preciznost omogućava obeležavanje sitnih delova, kao i tačnost izrezivanja raznih oblika. Lasersko graviranje predstavlja proces prilikom koga dolazi do paljenja, topljenja i isparavanja materijala koji je izložen laserskom snopu...

Natpisne table

Izrada natpisnih tabli dobija se radom na dve mašine u kombinaciji sa dve različite tehnike, obrada na CNC-u i dodatna gravura laserom. Materijali koji se koriste za izradu natpisnih tabli su mesing, aluminijum, prhrom, klirit, gravoplej... Natpisne table koriste se za označavanje poslovnih objekata, ulaznih vrata, službenih prostorija...

Ručno graviranje

Ručno graviranje javlja se na početku ljudske civilizacije i spada u vrlo stare zanate. Svakako najrasprostranjenije ručno graviranje bilo je graviranje oružja, a najcenjenije kod izrade novca. Ručno graviranje se koristi za personalizaciju ili ukrašavanje zlata, srebra, a može se raditi i na oružju, noževima, sabljama i ostalih stvari napravljenih od finih metala.

Najpopularnije usluge digitalne štampe:

Digitalna štampa

Digitalna štampa

Digitalna štampa visokog kvaliteta radi sa Xerox Docucolor260, koji osigurava konstantan kvalitet boja i štampe, dok širokom paletom vrste papira kvalitet Vašeg stampanog materijala biće vidno primetan. Ovakva tehnologija omogućava da Vaše ideje i želje budu odštampane brzo i kvalitetno.

Štampa velikog formata

Štampa velikog formata

Štampa velikih formata iz rolni sa Mutoh VJ1624 na najsavremenijem fullcolor štampačem maksimalne rezolucije 1440x1440 pix.
Štampa velikih formata radi se na materijalima različitih namena: PVC folije, OneWay vision, Citylight, Kanvas itd

Svetleće reklame

Svetleće reklame

Svetleće reklame se najčešće koriste u outdoor brendiranju prodajnih lokacija i objekata. Izrada svetlećih reklama je najčešća od aluminijumskog profila sa čeličnom ili aluminijumskom podkostrukcijome različith procesa finalne obrade. Svetleće reklame najčešće koriste fluo rasvetu.

Najpopularniji pečati za izradu:

Automatski pečati

Automatski pečati

Automatski pečat je veoma izdržljiv i tih prilikom upotrebe, karakteriše ga jednostavna zamena jastučeta. Automatski pečat dostupan je u više dimenzija, boja i oblika. Izrada automatskih pečata vrši se od visoko kvalitetne eko gume svetski poznate kompanije Trodat. Autmatski pečat možete dobiti u najkraćem vremenskom roku. Dizajn i izgled pečata možete kreirati i sami.

Dzepni pečati

Dzepni pečati

Džepni pečati su mali i kompaktni, preporučujemo ih kao dopunske pečate, koji će Vam uvek biti pri ruci . Džepni pečati su atraktivnog dizajna, njihova inovativna funkcionalnost je vrlo praktična i možete ih uvek i svuda nositi sa sobom.Džepni pečati imaju jednostavan sistem korišćenja, stabilni su, mogu se koristiti jednom rukom i najčistiji za nošenje.

Datumari i numeratori

Datumari i numeratori

Datumari i numeratori su praktični pečati za svakodnevnu upotrebu. Karakteriše ih jednostavna zamena datuma i brojeva, kao i jastučića. Datumari i numeratori mogu biti ručni i automatski, veličina brojeva može biti izrađena u zavisnosti od Vaših potreba. Izrada datumara i numeratora vrši se od visoko kvalitetne eko gume.